Italské dny 25. – 27.11.2016
Italské dny u nás budou 25. – 27.11., bude se opravdu na co těšit! Šéfkuchař si pro Vás připravil menu obsahující mořské ryby, chobotnice, rizota, pizzu, carpaccio a spoustu delikates. V nabídce budeme mít i italská vína a tradiční ovocné nápoje z ovoce Bergamotto. Rezervujte si místo včas!
Naše nabídka
Předkrm
Carpaccio z červené řepy a kozím sýrem
Carpaccio z hovězí svíčkové
Carpaccio z chobotnice
Grilované krevety
Tataráček z lososa
Polévky
Krémová šafránová s mušlemi a krevetami
Toskánská s bazalkou, pizza chlebem a parmazánem
Ryby
Losos na másle, česneku a bylinkách
Pražma plněná čerstvým špenátem a rajčaty
Slávky po námořnicku
Steak z tuňáka na grilované zelenině
Steak z mečouna na salátovém lůžku
Pizza
Margharita
Salámová s chilli
Žampiónová
Slaninová se špenátem
Hawaii
Quattro formaggio
Lososová
Feferonková
Kuřecí se špenátem
Těstoviny
Spaghetti s kuřecím masem, česnekem, sušenými rajčaty a smetanou
Spaghetti aglio, olio, peperoncino
Spaghetti Bolognese
Fusilli na hříbkách
Penne s krevetami, česnekem, sušenými rajčaty, sherry rajčaty a parmezánem
Tagliatelle s vepřovou panenkou a rajčatovým pyré
Tagliatelle s hovězím masem, hříbky a smetanou
Tagliatelle s uzeným lososem a sýrem mascarpone
Ravioli s masem a omáčkou z lišek
Rizoto
Šafránové rizoto s krevetami
Krémové rizoto s pečeným hovězím masem
Houbové rizoto
Rizoto s dary moře
Steaky na italských bylinkách
Kuřecí steak na grilované řepě se sýrem ricotta a s česnekovými bagetkami
Piccata z krůty na klasické rajčatové omáčce s bazalkou
Vepřový steak s hříbkovou omáčkou s tymiánem a grilovaným bramborem s bylinkami
Vepřová panenka špikovaný rozmarýnem, podávaná s rajčatovým pyré s česnekem, bazalkou a grilovaným bramborem s kozím sýrem
Telecí ossobucco s boloňskou omáčkou a bramborovými šiškami
Hovězí steak z roštěná s bylinkovým máslem se smetanou a grilovanou bagetkou s bylinkami a feferonkou
Steak al Pepe z hovězí svíčkové se salátem radicchio s pepřovou omáčkou a cibulovým bramborem s tymiánem