JEHNĚČÍ HODY – VELIKONOCE
Vážení zákazníci,
je to tradice a tak každý rok o Velikonočních svátcích 3.4. – 6.4. 2015 pro Vás připravujeme
JEHNĚČÍ HODY SE SPECIALITOU PEČENÉ JEHNĚČÍ KOLÍNKO NA ČERSTVÉM ŠPENÁTU
Předkrm:
Masová pomazánka s toastem
Polévka:
Jehněčí vývar s masem a nudlemi
Hotová jídla:
Jehněčí gulášek s karlovarským knedlíkem
Pečená jehněčí kýta se špenátem a bramborovým knedlíkem
Jehněčí na smetaně s houskovým knedlíkem
Jehněčí toč se švestkami a se šťouchaným bramborem
Speciální minutková jídla:
Jehněčí kotleta s kynutou cmundou s houbami
Jehněčí svíčková na červeném víně se špekovým knedlíkem
Doporučujeme:
JEHNĚČÍ KOLENO podle Zdeňka Polreicha
K jehněčím specialitám doporučujeme červené víno z vinařství Lechovice máme pro Vás připravené stáčené sudové víno a široký výběr lahvových jakostních vín i pozdních sběrů.
Nejen pro pivní znalce je tu připravený VELIKONOČNÍ KRASLIČÁK
Nebo Nás můžete navštívit v Naší druhé restauraci PIZZERIE U JANA ve Výprachticích,
kde jsme si pro Vás připravili PEČENÁ VEPŘOVÁ KOLENA více na www.penzionujana.cz/novinky/velikonocni-nabidka
pro večerní zábavu 5.4.2015 se na sále konná VELIKONOČNÍ ZÁBAVA penzionujana.cz/novinky/velikonocni-zabava
Personál Country Steak Restaurantu Vám přeje dobrou chuť a veselé prožití svátků VELIKONOČNÍCH