SVATOMARTINSKÉ HODY
Vážení zákazníci,
již tradičně, jako každý rok, si Vás povoluji pozvat ve dnech 8.11. – 11.11. 2013 na
SVATOMARTINSKÉ HODY – dozlatova pečené husy!!!
Připravujeme je podle receptur Našich babiček, trendem moderní gastronomie.
Polévka: Husí vývar s nudlemi a masem
Předkrm: Topinka z drůbežích jater
Hlavní jídlo:
Pečená husa na jablkách s kyselým zelím a houskovým knedlíkem
Pečená husa na jablkách s červeným zelím s jablky a špekovým knedlíkem
Pečená husa na jablkách s bílým hlávkovým zelím a bramborovým knedlíkem
Pečená husa na jablkách s kedlubnovým zelím a míchaným knedlíkem
Pečená husa na jablkách s kapustovým zelím na slanině a bramborovými špalíčky na másle
Kombinované menu pro dvě osoby:
Svatomartinské víno
Topinka z drůbežích jater
Husí vývar s nudlemi a masem
Pečená husa se čtyřmi druhy zelí a míchaným knedlíkem
Domácí štrůdl
V nabídce budou k ochutnání mladá vína letošní sklizně.
Domácí moučníky
Srdečně Vás zve Martin Kozel – šéfkuchař
Dále připravujeme:
SILVESTR s Milošem KOTASSEM 31.12. 2013