Velikonoční hody 2019
Jako každý rok se i letos můžete těšit na velikonoční speciality. Od pátku 19. 4. do pondělí 22. 4. u nás můžete ochutnat následující lahůdky:
Předkrm
Paštička z kachních jater s pečenou bagetkou
Polévka
Silný drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi
Hotová jídla
Jehněčí kýta marinovaná v medu, hořčici a česneku s baby špenátem a pečenými francouzskými brambůrky na sádle a česneku
Jehněčí kýta marinovaná v tymiánu, servírovaná se staročeskou zeleninou a šťouchaným bramborem
Pečené kachní stehno s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Kachní prso s ostružinovou omáčkou a bramborovými šiškami
Kachní prso marinované v medu, servírované se staročeskou zeleninou a pekařským bramborem
Pečené kuře LE COQUELET (kukuřičné) plněné jarní nádivkou
Rolka z francouzského kohouta v jemné vínové omáčce se zeleninou, servírovaná s bramborovou kaší
Smažený telecí řízek s bramborovým salátem se slaninou, cibulkou, kyselou okurkou a majonézou
Moučník
Čerstvé jahody v krému mascarpone
Těšíme se na vás, a doufáme, že si u nás pochutnáte!